PM PEKINGIS Ilvese positiivne koroonaproov võttis Eesti suusahüppajad esimese hooga tummaks (2)

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Artti Aigro.
Artti Aigro. Foto: ALEKSANDRA SZMIGIEL/Scanpix

Pekingis viibivad Eesti suusahüppajad Artti Aigro ja Kevin Maltsev kuulsid kahevõistleja Kristjan Ilvese positiivsest koroonaproovist esimest korda pressikonverentsil, mille tõttu oli nende reaktsioon ajakirjanike ees ehedast ehedam. 

«Hetkel pole ma kursis, et mis Kristjaniga... ah, et positiivne? Okei,» lausus Aigro ning võttis seejärel endale mõned sekundid kogumiseks. 

«Eks see ole kurb uudis meile kõigile. Meil kõigil on käsi pulsi peal, kuid tuleb keskenduda võistlustele. Tulime siia ikkagi võistlema, mitte positiivseid koroonateste andma,» kinnitas mägikotkas, et vastav uudis talt vaipa alt ära ei tõmmanud. 

Maltsev avaldas lootust, et Ilvese esimene proov võiks olla valepositiivne, mis võimaldaks kahevõistlejal ikkagi oma kolmandal olümpial startida. «Reaalsus on see, et võime proovida ükskõik kui hästi koroonast hoiduda, kuid see võib ikkagi tulla millal iganes. Loodetavasti on tegemist valepositiivse prooviga ja ta annab uued testid, mis osutuvad negatiivseks,» sõnas ta ning lisas sarnaselt Aigroga, et enda mõtteid ja tegemisi ta sellest häirida ei lase. 

«Endale mingit närvi peale ei pane selle pärast. Tahan lihtsalt võistelda ja anda endast parim,» lausus 2019. aasta Seefeldi MMil 30. kohaga sähvatanud Maltsev.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles