Ilvese koroonalend kogub tuure: järgmised lähikontaktsed on Norra laskesuusaässad

Postimees Sport
Copy
Oberhofi MK-etapi võidukas segateate nelik. Pekingis on koroonaviiruse lähikontaktsete nimistusse kantud Ingrid Landmark Tandrevold (vasakult teine) ja Johannes Thingnes Bö (vasakult kolmas).
Oberhofi MK-etapi võidukas segateate nelik. Pekingis on koroonaviiruse lähikontaktsete nimistusse kantud Ingrid Landmark Tandrevold (vasakult teine) ja Johannes Thingnes Bö (vasakult kolmas). Foto: Via Www.imago-images.de/scanpix

Nädala alguses Oslost Pekingisse toimunud erilennul on selgunud järjekordsed koroonaviiruse võimalikud lähikontaktsed. Nendeks on Norra laskesuusakoondise liidrid Johannes Thingnes Bö ja Ingrid Landmark Tandrevold.

Sama lennuga reisis Pekingisse ka Kristjan Ilves, kes suunati eile isolatsioonihotelli, sest andis kolm positiivset koroonaproovi. Koroonalennuks ristitud reisilt on selgunud mitmeid lähikontaktseid, kes on Pekingi olümpial suured medalinõudlejad.

Ilvese haigestumise tõttu on lähikontaktsetena arvel Norra kahevõistlejad Jan Magnus Riiber, Espen Andersen ja Espen Björnstad, neist esimene on MK-sarja üks edukamaid ja kullasoosik ka olümpial.

Neljapäeva hommikul selgusid Pekingis aga järgmised võimalikud lähikontaktsed, kelleks on Viikingimaa laskesuusatajad Bö ja Tandrevold, teatas Norra olümpiakoondise pressiteenistus. Niisiis ei osale Bö tänasel pressikonverentsil, mis on sarnaselt eilsega Ilvese puudumisele alarmkellaks.

Esimesed koroonapositiivsed sportlased sellelt lennult avaldati esmaspäeval, kui Norra olümpiakomitee andis teada, et kaks koondise taustajõudude liiget andsid positiivse proovi. Teisipäeva õhtul tuli ilmsiks, et nakatunud on ka kaks Rootsi mäesuusatajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles