Millised on teletegijate väljakutsed Pekingi olümpial?

Karl Mihkel Eller
Copy
Kanal 2, Duo 5 ja Postimees näitavad Pekingi taliolümpialt ligi 170 tundi otseülekandeid. Seda on rohkem, kui neli aastat tagasi Pyeongchangi olümpialt.
Kanal 2, Duo 5 ja Postimees näitavad Pekingi taliolümpialt ligi 170 tundi otseülekandeid. Seda on rohkem, kui neli aastat tagasi Pyeongchangi olümpialt. Foto: Olympic Broadcasting Services

Pekingi olümpialt näitab otseülekandeid Postimees Grupp koostöös Duo Media Networksi telekanalitega Kanal 2 ja Duo 5. Suvemängudest mahult väiksemalt taliolümpialt saavad Eesti televaatajad näha ligi 170 tundi ülekandeid, kuid oma olemuselt on televaatajale kõik tuttav juba mullustelt Tokyo mängudelt ja nelja aasta taguselt Pyeongchangi olümpialt.

Erinevalt suvemängudest on otseülekandeid vähem, kuid näiteks võrdluses Pyeongchangi olümpiaga on ülekannete arv kasvanud.

Duo Media Networksi olümpia projektijuhi Marko Kaljuveeri sõnul ülekannetest puudu ei tule ning kõik mahub kenasti Kanal 2 ja Duo 5 eetrisse. «Keskendume Eesti sportlastele, aga tähelepanu all on veel jäähoki ning iluuisutamises näitame samuti täisprogrammi. Näitame kõiki laske- ja murdmaasuusatamise võistlusi, kahevõistlust, Kelly Sildaru võistlusi, kiiruisutamises on kavas kolm ala. Ka mäesuusatamist näitame võrdlemisi suures mahus, kuigi eestlasi on seal kaks,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles