KUULA Kuku Olümpiaraadio avab Pekingi olümpiamängude telgitaguseid

Copy
Olümpiarõngad. Pilt on illustreeriv.
Olümpiarõngad. Pilt on illustreeriv. Foto: CHARLY TRIBALLEAU/AFP/Scanpix

Alates 4. kuni 20. veebruarini kuuleb aktuaalseid olümpiamängudega seotud teemaarendusi ja võistluspäeva kokkuvõtet raadio Kuku pärastlõunases saates Olümpiaraadio. Tegu on Eestis ainukese olümpiapäeval toimunut käsitleva eriprogrammiga, mille eesmärk on lisaks spordiga seotud nüanssidele anda edasi võistlusega seotud poliitilist ja sotsiaalset vaadet.

Spordiajakirjanik Ott Järvela juhitavas saates aitavad olümpia agendat lahti mõtestada sisukad intervjuud ja päevakajalised teemad, mille rõhuasetus sõltub konkreetse päeva sündmustest. «Olümpiaraadio tagab 17 päeva järjest tervikliku ülevaate Pekingis toimunud tähtsamatest võistlusest ja sündmustest, et olümpiamängudega püsiks kenasti kursis ka inimene, kes on saanud võistlusi jälgida pisteliselt või üldse mitte,» ütles Järvela.

Tegemist ei ole klassikalise olümpiamängudele orienteeritud saatega, kus saab kuulda otsereportaaže. Saade pakub spordi ja võistlusega seotud teemadele erinevaid nüansse ja vaatenurki, mis võivad tavalisel spordivaatlejal tähelepanuta jääda.

Ligi tunnipikkune Olümpiaraadio on eetris iga päev, tööpäevadel kell 14.00 ja nädalavahetustel kell 15.00.

Lisaks vahendab Kuku olümpiaareenidel toimuvat otsesaadetes Ärata, Sihik ning Kuku pärastlõuna. Öistel tundidel võistlevatele Eesti sportlastele saab samuti kaasa elada Kuku vahendusel, sest olümpiaülekannete heli jõuab nendel päevadel ka raadioeetrisse.

Olümpiaraadio järelkuulatavad episoodid leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles