PM PEKINGIS ⟩ Avatiiruga kõrgemast mängust pudenenud Oja: minu loogika ei võta, kuidas need lasud sinna sattusid (1)

Copy
Regina Oja.
Regina Oja. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Scanpix

Karjääri esimese individuaalse olümpiastardi teinud Regina Oja pidi naiste 15 km distantsil täna leppima 79. kohaga. Tema sooritusele pani põntsu avatiir, kus jäi üles koguni neli märki.

«Hea oleks teada, mis alguses valesti läks. Tagasisidest nägin, et kõik lasud läksid alla kella kuue peale. Minu loogika ei võta, kuidas need lasud sinna sattusid,» lausus Oja kohe pärast võistlust.

Järgnev võistlus oli Ojale juba pingevabam ning järgnevad lasketiirud tulid oluliselt paremini välja. Ainsana suutis ta puhtalt läbida teise lasketiiru.

«Püstitiiruks ei tee me eraldi pealelaskmist ning seal sain ma hakkama. Lamades olin samas ikkagi ebakindel, sest tegin küll parandusi, ent tegin ka teisel korral kaks eksimust,» tunnistas Oja, kelle sõnul jäi tänane tulemus ikkagi esimesse lasketiiru.

Samas suusasõiduga jäi kokkuvõttes eestlanna rahule (60. aeg, kaotust +4.21,7), ent kuklas oli ikkagi tal fakt, et suurem mäng on tänaseks läbi. Seetõttu ei olnud põhjust ülemäära katki ennast ka sõita. Sarnaselt Tuuli Tomingale kiitis Oja ka olusid ning nende taha täna varjuda ei saa.

Kirjutavale pressile Oja pärast individuaaldistantsi kommentaare jagada ei soovinud. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles