Soome jäähokikoondis on ahastuses: täie tervise juures väravavaht viidi kiirabiga minema (5)

Postimees Sport
Copy
Pekingi kiirabitöötaja. Foto on illustratiivne.
Pekingi kiirabitöötaja. Foto on illustratiivne. Foto: FABRIZIO BENSCH/Reuters/Scanpix

Soome jäähokikoondise väravavaht Jussi Olkinuora viidi Pekingi olümpiamängudel kiirabiga koroonaisolatsiooni. Meeskond on ahastuses, sest nende juurest juba teine täie tervise juures mängija.

Soome jäähokikoondise ehk Leijonat'e Instagrami lehekülg vahendas täna õhtul, kuidas Pekingi olümpiamängude korraldajad viisid nende väravavahi Olkinuora kiirabiga koroonaisolatsiooni, kuigi mees on asümptomaatiline.

«Loodetavasti osutub visiit lühikeseks. Jälle, täiesti terve mängija viiakse kiirabiga isolatsiooni,» kirjutati Instagramis. Postituse teine lause, et tegemist oli terve mängijaga, on nüüdseks kustutatud.

Foto: @leijonatfi/Instagram

Olkinuora on teine Soome hokimees, kes Pekingis koroonaisolatsiooni viidi. Esimesena eraldati ülejäänud meeskonnast reedel ründaja Marko Anttila, kel pole siiani ühtegi haigustunnust ja ta on Soomes koroonaviiruse juba läbipõdenud.

Täna isolatsiooni toimetatud väravavaht Olkinuora kaitses Soome väravasuud 2019. aastal Slovakkias, kui võideti kuldmedali, ja ka mullu Lätis toimunud MMil, kus lepiti hõbedaga. Olkinuora kuulub KHLis mängiva Venema klubi Magnitogorski Metallurgi ridadesse.

Soome alustab olümpial hokiturniiri neljapäeval Slovakkia vastu.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles