PM PEKINGIS ⟩ Vigastuse kiuste võistelnud Selevko: proovisin valu küll tõrjuda, kuid kartsin kogu aeg kukkuda

Karl Juhkami
, reporter
Copy

Kolm päeva tagasi õla liigesest välja kukkunud, ent sellest hoolimata meeste üksiksõidus jääle tulnud Aleksandr Selevko andis lühikavas endast parima, kuid värske trauma ei võimaldanud enamat 65.29 punktist.

Selle tulemusega platseerus Selevko oma olümpiadebüüdil 29 mehe konkurentsis 28ndaks ega pääsenud vabakavasse ehk 24 parema sekka. Meie mehe selja taha jäi lühikavas kahel kohustuslikul elemendil eksinud kanadalane Roman Sadovsky (62.77)

Selevko, kelle isiklik tippmark lühikavas on 80.87, tunnistas pärast etteastet, et vigastada saanud õlg mõjutas tema sõitu tuntavalt. «Käe liikuvus polnud teibi ja valu tõttu see, mis peaks ja see mõjutas ühtlasi kogu keha liikuvust. Proovisin valule mitte mõelda, sellest üle olla, seda tõrjuda, aga kuna liikuvus polnud see, mis peaks, oli kogu aeg hirm kukkuda,» tunnistas kaskaadil ka tasakaalu kaotanud, ent siiski püsti jäänud iluuisutaja. 

«Kaskaad ebaõnnestuski suuresti trauma tõttu. Esimene hüpe ei olnud parim, kuid ma saanuks selle päästa, pöörates keha õigesse asendisse. Selleks olnuks vaja aga paremat kätt, mida mul paraku väga ei ole,» viitas Selevko paratamatule olukorrale. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles