Spordiäss rääkis Pekingi olümpial kogetud traumast: magasin riided seljas, sest kartsin, et keegi tuleb ja viib mu ära

Postimees Sport
Copy
Natalia Maliszewska.
Natalia Maliszewska. Foto: @natmaliszewska/Instagram

Lühirajauisutaja Natalia Maliszewska on Pekingi olümpial Poola üks suurimaid medalilootusi, kuid oma lemmikalal ehk 500 m distantsil ei saanud ta koroonaviirusesse nakatumise tõttu osaleda. 26-aastane poolatar sai isolatsioonihotelli üleelamistest trauma.

Tegelikult paistis Maliszewska jaoks viivuks tunneli lõpus valgus, kui talle anti viimasel hetkel luba startida, kuid järjekordne positiivne koroonaproov tõmbas sellele plaanile kriipsu peale. See oli viimane piisk karikasse ja muserdas teda emotsionaalselt. Eriti dramaatiline oli öö vastu laupäeva, kui sai viimaks isolatsioonihotellist välja.

«Mulle jäi mulje, et hotellis on pooleks minutiks kaamerad välja lülitatud ja ma pääsen. Keegi tuli minu juurde kell 3 öösel, sisuliselt tõmbas mu spordikotil luku kinni ja käskis toast lahkuda,» rääkis Maliszewska Poola portaalile TVN24.

Poolatar oli segaduses, sest sama inimene oli kolm tundi varem tulnud tema juurde samuti teatega, et ta võib lahkuda, kuid tegelikult teda hotellist välja ei lubatud.

Olümpiakülla naastes oli delegatsioonijuht hämmingus ja ei uskunud, et Maliszewska pääses tulema. «Mul oli tunne, nagu oleksin illegaal. Magasin riietes, sest kartsin, et keegi tuleb, topib mu kiirabiautosse ja viib ära,» selgitas Maliszewska.

500 m distantsil jäi Maliszewskal startimata, kuid täna toimunud 1000 m võistlusel piirdus ta veerandfinaaliga, sest jäi kukkumise tõttu oma sõidus viimaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles