Laskesuusataja maksis ta «päästnud» kolleegile kätte

Postimees Sport
Copy
Stina Nilsson.
Stina Nilsson. Foto: CARLOS OSORIO/AP Photo/Scanpix

Rootsi laskesuusataja Stina Nilsson avaldas sotsiaalmeedias, et Zhangjiakou võistluskeskuses on olümpia ajal juhtunud nii mõndagi, näiteks unustas koondisekaaslane Sebastian Samuelsson olümpiakülla naastes maha oma akrediteeringu. Nö vastutasuks avaldas Samuelsson, et Nilsson on ise hajameelselt proovinud staadionilt lahkuda, padrunid taskus.

Samuelsson arvas, et endine murdmaasuusataja pole selle vahejuhtumi päevavalgele tulemise üle just eriti rõõmus. «Stina oli minemas olümpiakülla sõitva bussi peale, kuid taskusse oli ununenud laskemoona.

Me kuttidega olime sama bussiga just saabunud, sest trenn toimus hiljem ja siis ta küsis, et kas saaksin tema padrunid tagasi viia. Tegin seda,» rääkis Samuelsson Expressenile ning viskas nalja, et Nilsson tahtis akrediteeringu looga ennast lihtsalt paremas valguses näidata ja kolleegi «päästa».

Nilsson kutsuti küll Rootsi olümpiakoondisesse, kuid tema pääsemine võistlusrajale tundub vähetõenäoline. Tänases sprindis ta ei osalenud ning variant jääb rajale tulla veel teatesõidus, kuid kõikuva laskmistäpsusega Nilsson ilmselt nendel mängudel võistlustulle ei saa.

«On selge, et kõik siin tahavad võistelda, kuid arvan, et Stina on õnnelik, et pääses koondisesse. See on tema teine aasta laskesuusatajana ja ta on ennast ületanud, et pääses olümpiakoondisesse,» arvas Samuelsson nelja aasta eest Pyeongchangis murdmaasuusatajana sprindikulla võitnud Nilssonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles