Riiber andis esimese negatiivse proovi ning hoiab olümpial osalemise lootusi elus

Christopher Krutto
Copy
Jarl Magnus Riiber.
Jarl Magnus Riiber. Foto: Lisa Leutner/Scanpix

Kahevõistluse valitseja Jarl Magnus Riiber andis laupäeval esimese negatiivse koroonaproovi ja lootus suure mäe võistlusel starti pääseda püsib elus.

Norra koondise mänedžer Ivar Stuan ja koondise peatreener Jan Schmid andsid pressikonvernetsi, kus avaldasid, et Riiber andis laupäeval esimese negatiivse koroonaproovi.

«Minu viimase informatsiooni kohaselt peab ta täna ja homme hommikul andma negatiivse proovi ja siis ta pääseks homme [isolatsioonihotellist] välja,» rääkis Stuan. «Siis saaks ta homme pärastlõunal hüppetreeningul osaleda. See on meie eesmärk praegu, aga rohkem ei saa hetkel midagi öelda,» lisas ta.

Schmid rääkis, et Riiber teeb kõvasti trenni ja võiks isegi päris heas vormis olla. «Hoiame pöidlaid pihus, et ta annaks veel kaks negatiivset testi täna ja homme ning saaks tiimiga liituda, sest ta on piisavalt kaua luku taga olnud,» sõnas peatreener.

Sarnases olukorras oli ka Kristjan Ilves, kes eile lõpuks välja pääses. Hetkel pole teada, kas ja kuidas tema olümpiamängudest osa võtab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles