Eckhoff oli pärast võistlust pisarates, parima sõbranna tervisemured lõid ta rivist välja

Postimees Sport
Copy
Tiril Eckhoff.
Tiril Eckhoff. Foto: Martin Divisek/EPA/Scanpix

Norra laskesuusanaiskond jäi kolmapäevases 4x6 km teatesõidus esimesena medalita. Teist vahetust sõitnud Tiril Eckhoff oli pärast võistlus löödud ja pisarates, sest käis ise koguni kahel trahviringil. Eckhoff tunnistas, et talle on viimastel päevadel kõvasti mõjunud hea sõbranna Ingrid Landmark Tandrevoldi tervisemured, mille tõttu oli norralanna sunnitud olümpialt lahkuma.

Norra teatenaiskond ei olnud teatesõidus parimas koosseisus, kuid Eckhoffi põrumine lasketiirus ei parandanud naiskonna võimalusi. Pekingis segateatesõidus kulla võitnud Norra võistkonda kuulunud Eckhoff oli pärast võistlust selgelt pettunud.

«See oli väga-väga valus. On väga valus rikkuda teiste võistlus. Aga ma ei suutnud midagi teistmoodi teha. Tegin kõik, mis suutsin, aga see oli p*sk,» ütles pisaraid valanud Ekchoff Norra rahvusringhäälingule (NRK).

Eckhoff tunnistas, et talle on mentaalse jälje jätnud hea sõbranna Tandrevoldi tervisemured, kes jälitussõidu viimasel ringil kustus täielikult ning teda tabasid südameprobleemid. Pärast võistlust otsustasid arstid, et Tandrevoldi sel olümpial rohkem ei võistle ja saadeti koju.

«See on mentaalselt olnud rusuv ja jätnud oma jälje. See on nõudnud palju energiat,» tunnistas norralanna. Laskesuusatamise olümpiaprogrammis on jäänud sõita veel ühisstardist sõidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles