VIDEO Sildaru täitis plaani ja mõtles juba homsele finaalile: viimased nädalad on olnud tihedad ja keha veidi väsinud

Copy

Kelly Sildarul on Pekingi olümpiamängudel ootamas veel üks võistlus ning selleks on rennisõidu finaal. Sinna tagas ta endale pileti kvalifikatsiooni kolmanda kohaga. Täna 20. sünnipäeva tähistanud olümpiapronks jäi enda sooritusega väga rahule.

Sildaru tegi avalaskumisel väga kindla soorituse, et hea tulemus kirja saada. Kohtunikud andsid talle aga koguni 87,50 punkti, mis kergitasid eestlanna kolmandale kohale. Seda tulemust ei suutnudki keegi peale Eileen Gu ja Rachael Karkeri alistada.

Arvestades, et edasipääs oli väga suure tõenäosusega juba kindlustatud, siis otsustas Sildaru puhkuse nimel edasisest võistlusest loobuda. «Olin esimese sõiduga väga rahul. Viimased nädalad on olnud tihedad ja keha veidi väsinud. Seetõttu otsustasin end hoida homseks,» lausus ühe laskumisega piirdunud Sildaru.

«Panin endale paika täpselt sellise plaani nagu suutsin ka sooritada. Eilne treening ei läinud ka väga hästi, sest olin natuke kurnatud. Seetõttu võtsin ka eile natuke rahulikumalt. Olen väga rahul, kuidas ma täna kõigega toime tulin.»

Sildaru kinnitas, et homme saab ta kindlasti juurde panna. «Tänane sõit oli ikkagi üpris lihtne. Tavaliselt on mul isegi kvalifikatsiooni laskumised raskemad. Ma olin üllatunud, et üldse nõnda palju punkte sain, aga see on ainult positiivne,» selgitas Sildaru, kellele Hiinas olev renn väga meeldib.

«Ma tunnen siin end väga hästi. Täna oli siin väga palju hoogu. Alguses oli see veidi hirmutav, ent peagi harjusin ära. Kõik toimis hästi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles