VIDEO Hiina sporditäht näitas enda trumpala kvalifikatsioonis võimu

Copy

Eileen Gu osaleb sarnaselt Kelly Sildarule Pekingi talimängudel kõikidel freestyle-suusatamise aladel. Viimaseks alaks oleva rennisõidu kvalifikatsioonis täitas hiinlanna ülekaalukalt parimat minekut.

Gu on tänavu olnud rennisõidus ülivõimas ja võitnud enne olümpiamänge kõik neli MK-etappi. Samuti jäi ta alistamatuks Dew Touril toimunud võistlusel. Hiinlanna andis märku, et soovib seda seeriat jätkata ka Pekingis.

Juba avalaskumisel sai Gu kirja väga võimsad 93,75 punkti, mis andnuks täna kindla esikoha. Siiski ei soovinud hiinlanna sarnaselt Sildarule puhkama minna, vaid tuli kvalifikatsioonis ka teisel katsel rajale.

Teisel laskumisel tegi Gu veelgi parema soorituse ning kohtunikel ei jäänud midagi muud üle, kui anda talle skooriks lausa 95,50 punkti. Sarnase laskumise eest on Gu saanud tänavu ainult ühe korra parema tulemuse ja see juhtus Dew Touri finaalis, kus talle märgiti kirja 96 silma.

«Mul on väga hea tunne. Pean mainima, et mul on au siin üldse võistelda. Rennisõit on minu jaoks kõige nauditavam võistlus, sest siin tuleb mängu mängulisus. Väga hea, et saan sellega olümpiamängud lõpetada,» lausus Gu, kes tunneb sarnaselt Sildarule ikkagi ka veidi väsimust juba mängudest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles