PM PEKINGIS ⟩ Kaks korda katkestanud Laine ei kavatse armastatud alale selga keerata

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Tormis Laine
Tormis Laine Foto: Christian Hartmann

Eesti mäesuusataja Tormis Laine jaoks Pekingi olümpia just liiga palju positiivseid emotsioone ei pakkunud, sest kahe ala peale sai ta olümpianõlvadel tuhiseda kõigest 38 sekundit.  

Suurslaalomis, kus tal liiga suuri lootus polnud, pidas eestlane vastu kõigest viis kurvi. Või siis ajaliselt 10 sekundit. 

Laine eksimus suurslaalomis:

Slaalomis, kus Laine noolis kohta 20 parema seas, tuli tal samamoodi leppida katkestamisega: seda pärast 28 sekundit. 

Laine eksimus slaalomis:

«Väljasõit oli puhas ebaõnn – sõitsin värava jalgade vahele. Seal on millimeetrite küsimus. Aga ega kaks esimest vaheaega ka positiivset emotsiooni ei jätnud,» vahendab Eesti Olümpiakomitee pressiteenistus meie mehe mõtteid. 

«Olin enne starti kindel, et saavutan endale seatud eesmärgid, sest viimastel treeningutel näitasin suurepärast kiirust. Aga tagantjärele vaadates oli näha, et minuga sõitis kaasa ebakindlus viimastest sõitudest,» viitas Laine viimasele tosinale võistlusele, millest seitsmel on ta nüüd esimesel laskumisel rajalt välja sõitnud. 

Negatiivsetest emotsioonidest hoolimata ei kavatse Laine armastatud alale selga pöörata. «Ma ei muudaks midagi, sest spordis on kõrgele jõudmiseks vaja riske võtta. Pekingi olümpia mulle viimaseks ei jää, alla ma ei kavatse anda,» kinnitas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles