HÄÄLETA Kelly Sildaru konkureerib Pekingi olümpial ihaldusväärsele auhinnale (4)

Postimees Sport
Copy
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Tairo Lutter

Freestyle-suusataja Kelly Sildaru konkureerib Pekingis Visa auhinnale, mis on välja pandud olümpiamängude sponsoriks oleva krediitkaardifirma poolt. Statuudi järgi kandideerivad auhinnale mängudel toimunud inspireerivad julgustükid ja uskumatud heateod.

Auhinnavõitja selgub rahvahääletuses ja esimeses voorus on vastamisi kaheksa saavutust. Kelly Sildaru on nomineeritud Eestile võidetud Freestyle-suusatamise pronksmedali ees, mis on meile kui mägedeta maale ajalooline olümpiamedal. Anna oma hääl Kellyle siin!

Sildarul tuleb finaali pääsemises koguda rohkem hääli Iivo Niskanenist, kes ootas meeste 15 km klassikasõidu finišis ära viimasena lõpetanud Colombia suusataja Carlos Quintana Morales’e ja tunnustas meest.

Veel kandideerivad auhinnale näiteks meeste lumelaua pargisõidu olümpiavõitja Max Parrot, kes sai neli aastat tagasi vähidiagnoosi, kuid suutis raskest haigusest võitu saada. Lisaks Haiti esimene taliolümpialane, mäesuusataja Richardson Viano ja Uus-Meremaa esimese taliolümpiakulla võitnud lumelauasõitja Zoi Sadowski-Synnott. Visa auhinna võitja selgub Pekingi olümpiamängude lõppedes.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles