Shiffrin ja Eesti juurtega mäesuusataja jäid Pekingis taas medalita

Christopher Krutto
Copy
Mikaela Shiffrin.
Mikaela Shiffrin. Foto: LUCA BRUNO/Scanpix

Pekingi olümpiamängudel sõideti täna öösel mäesuusatajate viimane ala, kui võistkondlikus segaparalleelsõidus võidutsesid austerlased.

Austria nelik alistas (Katharina Truppe, Stefan Brennsteiner, Katharina Liensberger, Johannes Strolz) alistas finaalis Saksamaa (Lena Dürr, Julian Rauchfuss, Emma Aicher, Alexander Schmid). Nelja sõidu järel oli seis 2:2, kuid austerlastele andis võidu parima mehe ja parima naise kokkuliidetud aeg, milles edastati Saksamaad.

Kusjuures sama napilt jäid kullast ilma ameeriklased, kelle koosseisu kuulusid ka tänavustel mängudel täielikult alt läinud Mikaela Shiffrin ja ka Eesti juurtega mäesuusataja River Radamus. Lisaks neile olid koosseisus veel Paula Moltrzan ja Tommy Ford.

Nemad pidi kolmanda koha heitluses tunnistama norrakate (Maria Therese Tviberg, Fabian Wolkens Solheim, Thea Louise Stjernesund, Timon Haugan) paremust.

Shiffrin on mäesuusatamise üks suuremaid tähti, kuid peab Pekingist lahkuma ilma olümpiamedalita. Sarnane saatus tabas ka Radamust, kes jäi suurslaalomis napilt neljandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles