VIDEO Prantsusmaa presidendile vaatemängu pakkunud sporditäht muutus naerualuseks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Prantsusmaa president Emmanuel Macron ja teised ametnikud jälgisid meeleolukat sõud, milles nähti ka üht äpardust.
Prantsusmaa president Emmanuel Macron ja teised ametnikud jälgisid meeleolukat sõud, milles nähti ka üht äpardust. Foto: Lemouton / POOL/SIPA/ SCANPIX

Prantsusmaa president Emmanuel Macron avas Pariisis olümpiamängude tarbeks ehitatud basseinikompleksi. Selle avasõul toimus aga piinlik äpardus.

Macronile ja teistele külalistele pakkusid vaatemängulise etenduse mitmed vettehüppajad, kelle hulgas oli ka Alexis Jandard. Tegemist on mitmekordse tiitlivõistluste medalistiga.

Öeldakse, et eksimusi juhtub ka parimatega. Just seda tõestas ka Jandard. Prantslane püüdis koos meeskonnakaaslastega sooritada hüpet, ent ta libises ootamatult hoolaual. Sellele järgnes esmalt selili kukkumine hoolauale ja seejärel juba vette.

«Esiteks tahan öelda, et minuga on kõik korras. Ma ei teinud endale haiget. Kõik juhtus ootamatult. Ma maandusin enda tugijalale ning see vajus ootamatult läbi. Asi polnud hoolauas, kuna see on täiesti uus. Mul on häbi, ent veidi hiljem vaadates, on see isegi naljakas,» kommenteeris Jandard.

26-aastane Jandard on kahekordne MM-medalist. Samuti esindas ta Prantsusmaad 2021. aastal toimunud Tokyo olümpiamängudel. Ta loodab, et piinlik eksimus ei takista teda jõudmaks Pariisi mängudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles