Eesti olümpiajooksja annab Pariisi konservatooriumis kontserdi

Postimees Sport
Copy
Egle Uljas
Egle Uljas Foto: Arizona Track and Field / Cross Country / Facebook

2004. aastal Ateena olümpial 400 m jooksus Eestit esindanud Egle Uljas valiti olümpiaartisti programmi ja korraldab selle ajal Pariisis erinevaid töötubasid ja esineb neljapäeval Pariisi konservatooriumis klaverikontserdiga.

39-aastane Uljas esineb Pariisis erinevates töötubades, mis käsitlevad füüsilist ja vaimset ettevalmistust kõrgetasemeliseks esinemiseks spordis ja muusikas, tuginedes olümpiaväärtustele, kirjutab Arizona ülikooli kergejõustiku osakond oma Facebooki postituses.

Neljapäeval esineb Uljas Pariisi konservatooriumi auditooriumis visuaalselt kaasahaaraval klaverikontserdil. Koostöös olümpiamuuseumiga toimuv kontsert on inspireeritud olümpiaväärtustest ja ideaalidest.

Uljas valiti Pariisi olümpiamängude olümpiaartisti (ingl Olympian Artist) programmi 96 kandidaadi hulgast. Kokku kuulub programmi üheksa artisti, kellest osa astuvad etteastetega Pariisis üles ka olümpiamängude ajal.

Uljas töötab Arizona ülikooli kergejõustiku osakonnas abitreenerina.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles