TIPPHETKED Sõudjad tulid olümpial seitsmendaks, Jefimova ei pääsenud 200 m ujumises poolfinaali

Copy

Kolmapäeva hommikul hüppas taas olümpiabasseini Eneli Jefimova, kes oma kõrvalalal, 200 m rinnulidistantsil poolfinaali ei murdnud. Postimehe ja Kanal 2 otseülekanne jätkub. Kommentaatorid on Priit Aavik ja Sander Paavo.

Sõudmise paarisaeruline neljapaat Tõnu Endrekson, Allar Raja, Johann Poolak ja Mikhail Kushteyn võitsid B-finaalis, mis andis kokkuvõttes seitsmenda koha. Kommentaatorid Timo Tarve ja Mihkel Klementsov.

Teleülekanne täispikkuses

Eneli Jefimova 200 m rinnuli eelujumine

Paarisaerulise neljapaadi B-finaali fotogalerii

 

Enne võistlusi

Ujumise hommikusel sessioonil on kavas naiste 200 m rinnuli, meeste 200 m selili ja naiste 200 m liblika eelujumised. Eneli Jefimova stardib 200 m rinnuli distantsil. Tokyo olümpial saavutas Jefimova sellel alal 27. koha.

Pariisi olümpiamängude sõudmisalade kõige esimesed olümpiavõitjad selgitatakse meeste neljapaadil, kus osaleb ka Eesti meeskond. Eesti paatkond pidi piirduma B-finaaliga, kus võitlevad olümpiamängudel maksimaalselt seitsmenda koha eest. Nende konkurentideks on Rumeenia ja Norra.

Judo olümpiavõitjad selgitatakse Champ de Mars Arenal. Ainsa Eesti judokana osaleb Pariisi mängude judoturniiril Klen Kristofer Kaljulaid kuni 90-kiloste meeste kaalus, kus osaleb koos eestlasega 26 sportlast. Tema esimeseks vastaseks on Mauritiuse sportlane Rémi Feuillet.

Tagasi üles