VIDEO Olümpiavõitja langes teel Pariisi vandaalide ohvriks (1)

Copy
Tokyo olümpial BMXi tänavasõidus kulla võitnud Logan Martin.
Tokyo olümpial BMXi tänavasõidus kulla võitnud Logan Martin. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/Scanpix

2021. aasta Tokyo olümpiamängudel BMXi tänavasõidus kuldmedali võitnud australlane Logan Martin langes teel Pariisi olümpiale vandaalide ohvriks. Nimelt murti Brüsselis sisse tema mikrobussi ning varaste saagiks langesid mitmed tema isiklikud asjad.

Martin jagas sotsiaalmeedias videot, kus rääkis, et jäi ilma oma raha- ja seljakotist ning mitmest muust esemest. Kuna vargus toimus ööpimeduses, kui 30-aastane austraallane hotellis magas, siis ta vahejuhtumis kannatada ei saanud.

«Meie kaubikusse murti eile õhtul sisse. Õnneks minu rattaid seal sees ei olnud, kuid siiski pöörane reisi algus,» ütles Martin videos ja näitas puruks löödud aknaid.

Kuigi mõned esemed jäidki varaste kätte, siis suure osa tema asjadest olid vandaalid lihtsalt mööda parki laiali loopinud. «On kahetsusväärne, kui inimesed tunnevad vajadust selliseid asju teha,» jagas ta vahejuhtumit oma poole miljoni jälgijaga.

Austraalia olümpiakoondise juht Anna Meares kinnitas, et Martini rattad on kenasti alles ja need varaste saagiks ei langenud. Nüüd on Martin jõudnud olümpiakülla ning ütles seal Austraalia ajakirjanikele, et on toimunust šokeeritud.

BMX tänavasõit algab Pariisi olümpial 30. juulil.

Tagasi üles