JÄRELVAADATAV JA BLOGI Sulgpallur Kristin Kuuba alustas olümpiat ülikindla võiduga (2)

Copy

Eesti parim sulgpallur Kristin Kuuba alustas Pariisi olümpiat Maldiivide reketitaltsutaja Fathimath Nabaaha Abdul Razzaqi vastu ülikindla võiduga (21:7, 21:9). Postimehe ja Kanal 2 otseülekanne algas 30. juulil kell 9.25. 

Kuuba alagrupiturniiri vastased mängisid omavahel üleeile, Pusarla Sindhu võitis Razzagi 21:9, 21:6.

Enne mängu:

Viimasel poolel aastal Eesti esireket vigastuste tõttu palju võistelda pole saanud ja OMi eel on olnud eesmärk taastumisel ja vormi taastamisel.

«Viimases OMi ettevalmistuses olen keskendunud eelkõige targasti treenimisele. Kuna olen olnud kogu hooaja vältel korduvalt vigastatud, on eesmärk olnud eelkõige OMiks kehaliselt nii heasse konditsiooni saada kui vähegi võimalik. Vigastustest 100 protsenti taastunud ei ole, kuid seis on parem kui mõned kuud tagasi. Treeningud on koormuste mõttes olnud veidi tagasihoidlikumad võrreldes sama ajaga eelmisel aastal,» rääkis Kuuba Eesti Sulgpalliliidu vahendusel.

Loosi hindas Kuuba pigem heaks, sest üks asetatud ehk tugev maailma top 15 on igas alagrupis nagunii.

Esimeses mängus kohtub Kuuba 30. juulil kell 9.30 Razzaqiga, kes asub maailma edetabelis 111. kohal. Kuuba on vigastuspausi tõttu maailma edetabelis viimastel kuudel mõnevõrra langenud ja asub 74. positsioonil. Razzaqi vastu on Kuuba eesmärgiks seadnud võidu.

«Temaga varem mänginud ei ole ning väga palju tema mängu kohta ei tea. Olen kindlasti valmis lahinguks ning endast parimat andma,» sõnas Kuuba.

Alagrupi teise kohtumise eeldatava alagrupi favoriidi Pusarla V Sindhu vastu peab Kuuba 31. juulil kell 10.20 (Eesti aja järgi).

«Sindhuga pole ma varem kunagi mänginud ning kuna tegemist on eelmiste OMide medaliomanikuga, siis saab väga põnev olema, mis vormis ta on Pariisis. Sindhu vastu on tema täielik favoriit, seetõttu saan mängida pingevabalt ning loodetavasti ka vastupanu osutada,» kirjeldas Kristin Kuuba ootusi mängule.

Tagasi üles