JÄRELVAADATAV Djokovic näitas olümpial Nadali vastu võimu (1)

Copy

Pariisi olümpiamängude üks tipphetki toimus juba 29. juulil, kui tenniseturniiri teises ringis läksid vastamisi Novak Djokovic ja Rafael Nadal, kus serblane võitis 2:0 (6:1, 6:4) Postimees.ee ja Duo 5 näitasid matši otseülekandes, kommenteerisid Margus Uba ja Toomas Kuum.

Esimene sett kuulus täielikult Djokovicile. Teises setis läks serblane 4:0 juhtima, kuid Nadal tuli tagasi ja viis seisu 4:4 peale. Djokovic võttis ennast kokku ning kaks hiilgavat geimi tõid talle võidu. See kustutas Nadali lootused meeste üksikmängus, kuid hispaanlane jätkab olümpiamängudel kaasmaalase Carlos Alcaraziga meeste paarismängu turniiril. Djokovic pääses edasi meeste üksikmängu kolmandasse ringi.

Serblane Djokovic ja hispaanlane Nadal läksid omavahel vastamisi juba 60. korda. Enne matši oli serblasel kirjas 30 ja Nadalil 29 võitu. Viimati kohtuti omavahel 2022. aasta Prantsusmaa lahtiste veerandfinaalis, kus peale jäi Nadal. Djokovic ja Nadal on suure slämmi tiitlite poolest läbi aegade kaks kõige edukamat meest. Djokovicil on 24 ja Nadalil 22 trofeed.

Tagasi üles