Eiffeli torni külastama läinud sportlane heideti olümpiakoondisest välja (5)

Copy
Ana Carolina Vieira
Ana Carolina Vieira Foto: Scanpix / ZUMAPRESS.com

Brasiilia olümpiakoondise ujujad Ana Carolina Vieira ja Gabriel Santos külastasid Eiffeli torni ilma oma riigi alaliidu loata. Kui Santos pääses hoiatusega, siis tema tüdruksõber Vieira saadeti tagasi koju.

Kaks ujujat lahkusid reedel olümpiakülast, et külastada Eiffeli torni, kuid nad ei küsinud selle jaoks luba Brasiilia ujumiskoondiselt. Rikkumine avastati siis, kui Santos oli postitanud ühismeediasse pildi.

Kui alaliit paari tegevusest teada sai, piirduti vaid hoiatusega. «Nad on siin selleks, et teha tööd Brasiilia heaks. Nad ei ole siin, et puhata või olla turistid,» ütles Brasiilia ujumiskoondise juht Gustavo Otsuka väljaandele O Globo.

Vieira reageeris karistusele tugevalt, mis on nüüdseks viinud selleni, et ta heideti koondisest välja. «Ta rikkus käitumisreegleid. Ta oli agressiivne ja meie koondislased ei saa endale lubada keskendumise kaotamist,» ütles Otsuka.

Santos kirjutas ühismeedias, et nad ei teadnud koos paarilisega, et neil on Eiffeli torni külastuseks luba vaja, sest selleks polnud neil vaja sõita ühistranspordiga. Vieira kirjutas samuti ühismeediasse: «Ma tahan tänada teid toetavate sõnumite eest. Ma ei saanud kellegagi ühendust võtta alates sellest hetkest, kui mulle teatati, et halva käitumise tõttu ei osale ma olümpial. Ma tõestan, et ma ei teinud midagi valesti.»

Tagasi üles