VIDEO Ülikindla võidu noppinud Kristin Kuuba: teadsin, mida tegema pean

Copy

Eesti parim sulgpallur Kristin Kuuba alustas Pariisi olümpiat Maldiivide reketitaltsutaja Fathimath Nabaaha Abdul Razzaqi vastu ülikindla võiduga (21:7, 21:9). Loe, kuidas võttis Kuuba enda võistluse kokku.

Kristin, esimene mäng tuli pealtnäha lihtsalt. Kuidas tegelikult oli?

Jah, võit tuli lõppkokkuvõttes küllaltki lihtsalt, aga ma arvan, et oli hea, et esimene mäng oli just Maldiivide mängija vastu, et saada seda väljaku tunnetust ja proovida, kuidas on kell 8.30 (kohaliku aja järgi) nii suure publiku ees mängida.

Kuidas see väljak on?

Väljak oli mõnus. Treeningutel oli isegi natuke rohkem tuult, nagu tihti suurtes sulgpallisaalides ikka on, aga praegu tundsin end väga mugavalt.

Kuidas sul hommikuse ärkamisega on?

Õnneks ma olen varajane ärkaja. Mulle meeldib vara ärgata, aga täna oli tõesti selline 5.40 äratus (kohaliku aja järgi). Võib-olla iga hommik päris nii vara ei ärka, aga pigem ma eelistan alati hommikul mängida kui hilja õhtul.

Kas vastane suutis millegagi üllatada või täpselt see plaan, millega sa peale läksid, ka toimis?

Küllaltki pigem nagu toimis, sest kuna ma nägin minu grupi vastaste omavahelist mängu, siis see mängupilt oli küllaltki selge ja ma teadsin, mida tegema pean. Eks ikka vastasel tuleb ka õnnestumisi sisse, aga tuleb lihtsalt oma mänguplaaniga jätkata ja ma arvan, et täna see töötas.

Homme ootab ees palju raskem mäng. Kuidas sa selleks valmistud?

Jah, see tasemevahe on ikka väga suur, aga ma ütleksin, et kuna tema on täielik favoriit, siis mul ei ole mitte kui midagi kaotada. Ma lähen lihtsalt nautima ja endast 100 protsenti andma.

Sa olid täna kaitsemängus väga agressiivne ja mängisid väga erksalt. Oli see petlik või sa tõepoolest panustasid kaitsesse täna palju rohkem?

Jah, eks homme on seda agressiivset kaitsemängu eriti vaja. Vastane on väga agressiivne mängija, kes on ka sulgpalli mõistes pikk ja tema rünnakud on väga tugevad. Proovisin juba täna jalad kiiresti tööle saada ja kaitses liikuda, sest homme läheb seda väga vaja.

Saalis oli kuulda, et Eestit hõisati. Kuulsid sa seda, andis see sulle tuge?

Jah, kuulsin väga hästi. Õnneks nad olid minu väljakule lähedal. See oli väga super. Mängida enda lähedaste ja Eesti fännide ees on suurepärane tunne.

Homme mängib Kristin Kuuba Pusarla V Sindhuga. Kohtumine leiab aset kell 10.20.

Märksõnad

Tagasi üles