TIPPHETKED Vaata, kuidas alistas Kristin Kuuba Maldiivide sulgpalluri

Copy

Kristin Kuuba sai oma teiselgi olümpial võidu kirja, alistades Pariisis Maldiivide sulgpalluri Fathimath Nabaaha Abdul Razzaqi 21:7, 21:9.

Mõlema geimi algus oli tasavägine. Avasetis jäi Kuuba taha 4:5, teises oli tablool viik 4:4. Ent esimese seti lõpetas ta 17:2 spurdiga ja teiseski olid numbrid peaaegu samasugused.

«Sain küll naha märjaks. Pealtnäha võis tunduda kerge mäng, aga peab jalad liikuma ja väljakutunnetuse kätte saama, nurgad läbi mängima. Punktide järgi tundus mäng ühepoolne, aga olid mõned head pallivahetused – sain väga hea soojenduseks homseks,» ütles Kuuba 32 minutit kestnud mängu järel Eesti ajakirjanikele.

Kuuba tegi olümpiadebüüdi kolm aastat tagasi Tokyos tühjade tribüünide ees.

Homne kohtumine Sindhuga algab kell 10.20. Kuuba proovis juba tänases mängus mõnda asja homset silmas pidades: „Alguses servisin rohkem taha, aga Sindhul on nii tugev rünnak, et homme tuleb pigem ette servida, varieerida, teha erinevaid lööke. Seda kõike proovisin täna – pole oluline, kui paar punkti läheb vastasele, aga tähtis on tunnetada, kuidas erinevaid lööke mängida.»

Märksõnad

Tagasi üles