VIDEO Puusta parandas oma kohta olümpiamängudel

Copy

30. juulil jätkas Pariisi olümpia purjeregatt. Klassis IQFoil oli taas stardis eestlanna Ingrid Puusta, kes on pärast teist võistluspäeva 13. kohal. 

Täna võistledi viies sõidus ning Puusta tõusis tabelis kuus rida ülespoole. Päeva avasõidu esimese märgi juures oli ta 17. kohal, kuid parandas finišis kohta nelja rea võrra.

Teises sõidus oli Puusta 11. kohal, kuid lasi lõpus ühe võistleja mööda. Kolmas sõit oli Puusta tänase päeva kõige kehvem, eestlanna oli pärast esimest märki teise kümne lõpus, kuid tõusis lõpuks nelja koha võrra. Neljas sõit oli kindlalt Puusta parim, sest selle lõpus oli ta üheksas.

Päeva viimases sõidus oli eestlanna pärast esimest märki kuues, lasi kaheksa konkurenti endast mööda, kuid suutis lõpuks kümnendal kohal lõpetada.

Tasub märkida, et sellel alal on eesmärk võimalikult vähe punkte koguda. Kokkuvõttes on Puusta praegu 67 punktiga 13. real, avapäeva lõpus oli eestlanna 19. kohal. 

Võistlust juhib Emma Wilson (kaheksa punkti), talle järgnevad Iisraeli purjetaja Sharon Kantor ja itaallanna Marta Maggetti, kellel on vastavalt 25 ja 30 silma.

Eelsõitudest pääsevad veerandfinaali kümme kõige vähem punkte kogunud purjetajad.

Tagasi üles