VIDEO Hollandlanna sai maahoki poolfinaalis verise peavigastuse

Copy

Olümpial toimunud naiste maahoki poolfinaalis Argentina ja Hollandi vahel sai võika peavigastuse hollandlanna Joosje Burg. Peapiirkonnast tuli ohtralt verd, kuid meedikud suutsid verejooksu peatada ning hiljem pääses naine taas väljakule.

Kolmapäeval toimunud naiste maahoki poolfinaalis polnud väravaid veel löödud, kui Argentina mängija Agustina Gorzelanya lõi mänguvahendi vastu Burgi nägu. Tegemist polnud tahtliku rünnakuga, vaid Burg proovis palli teekonda kehaga katta.

Burg kukkus väljakule pikali, kohe tema juurde jõudnud väljakukohtunik näitas kärmelt, et meditsiinipersonal peab väljakule tulema. Telepildis intsidendi kordust ei näidatudki, kuid meediaagentuuride avaldatud fotodelt oli näha, et Burgi peast tuli väga palju verd.

Kohtumine peatati mitmeks minutiks, sest väljak tuli verest puhastada. Isegi Burg suutis platsile naasta, kuid tal tuli välja vahetada veriseks saanud mänguvorm. Kuna varuriietusel polnud kirjas tema numbrit, tuli koondisel olla leidlik ja naise number särgile teibiga kleepida.

Pärast Burgi vigastada saamist lükkas favoriit Holland mängule hoo sisse ja võitis lõpuks 3:0. Nii pääses valitsev olümpiavõitja ja maahokis aegade jooksul neli kulda võitnud Holland finaali, kus kohtub Hiinaga. Täna õhtul näitab meeste finaali otseülekandes Postimees ja Duo 5, seal on vastamisi Saksamaa ja Holland.

Tagasi üles