Topeltrõõm: tuharaid hööritanud sportlane võitis olümpiamedali, aga rahalaev tuli mujalt (2)

Copy
Alysha Newmanil julgusest puudust pole.
Alysha Newmanil julgusest puudust pole. Foto: IMAGO / Daniela Porcelli / Scanpix

Kanada teivashüppaja Alysha Newman jäi Pariisi olümpial silma sportliku sooritusega, aga ka veidi teise nurga alt.

30-aastane kergejõustiklanna viis rahvusrekordi 4.85 peale ning teenis karjääri esimese tiitlivõistluste medali, pronksi. Teda edestasid Katie Moon (samuti 4.85) ja Nina Kennedy (4.90). 

Suurt õnnestumist tähistas Newman üsna bravuurikalt: twerk'ides ehk puusi hööritades. Ühtlasi tegi ta reklaami enda OnlyFansi ehk täiskasvanutele mõeldud portaali kontole.

Andekas teivashüppaja jagab sel platvormil intiimset sisu. Kuuldavasti sai ta tänu Pariisi olümpiale juurde 20 000 jälgijat. Kuna Newmani kuu aja pikkune tellimus maksab 7 eurot, tähendab see lihtsa arvutuse põhjal 140 000 eurot kasumit.

Lisaks kasvas Instagramis tema jälgijate arv enam kui 200 000 võrra. See tähendab, et Newman võib veel otsest ja kaudset tulu kõvasti saada.

Olümpiapronks ei toimeta OnlyFansis vaid edevusest. Ta panustab sealt tuleva raha oma sportlaskarjääri. Näiteks kulub tal iga kuu umbes 3000 eurot massaaži ja kiropraktiku teenustele. Lisaks on Newman koju soetanud infrapunasauna ja baroteraapia kambri.

Ning muist jääb ülegi. Newman on investeerinud krüptosse ja kinnisvarasse. Tema suur unistus on kodumaal panustada uue kergejõustikukeskuse rajamisse.

Tagasi üles