JÄRELVAADATAV Raul Must kaotas ka teise kohtumise, olümpia on tema jaoks lõppenud

Sport
Copy

Oma neljandatel olümpiamängudel osalenud sulgpallur Raul Must kaotas N-alagrupi teises matšis Hispaania esireketile Pablo Abianile 7:21, 11:21. Kahe kaotusega Must alagrupist edasi ei pääsenud ja olümpia on tema jaoks lõppenud.

Must jäi avageimis kiirelt 0:6 kaotusseisu ja ei leidnud oma mängu. Ka geimi keskel oli ta taga 4:11 ning ta kaotas avageimi 7:21.

Teises geimis oli Must natuke aktiivsem, kuid ka siis ei tekkinud võitjas kahtlust. Tehnilisel pausil oli eestlane kaotusseisus 7:11 ja geimi kaotas ta numbritega 11:21.

Enne mängu:

Abianiga (BWF 51.) on Must (BWF 92.) varasemalt kohtunud kuuel korral, kuid võitnud vaid ühe mängu. «Võib öelda, et tema stiil ei sobi mulle. Oleme korduvalt mänginud, olen saanud mõne võidu ning tema vastu on võiduvõimalus ka olemas, aga seda teoks teha pole kerge,» tunnistas eestlane ette olümpiaturniiri algust. 

Nii Must kui ka Abian kuuluvad olümpial N-alagruppi, kust leiab veel Rio olümpiavõitja ja kahekordse maailmameistri Chen Longi. Hiinlasega madistas Must juba pühapäeval ning jäi nimekamale vastasele kindlalt 0:2 (10:21, 9:21) alla

Must tunnistas pärast kohtumist, et vastase tase käiski talle lihtsalt üle jõu. «Ma ei saanudki endale mugavat mängu mängida, sest tase oli nõnda kõrge. Mulle sobib, kui pall on veidi rohkem mängus, aga pidin kogu aeg riskima. Ta on väga tugev nii löögitugevuses kui ka võrgumängus. Olin sunnitud tegema rohkelt vigu, aga see tuli pigem tema kõrgest tasemest,» kommenteeris Must.

Kuna alagrupist pääseb järgmisesse ringi ainult selle võitja, siis kaotuse korral saaks Musta olümpiateekond läbi. Võidu korral jääks eestlasele teoreetiline võimalus alles, kuid ülimalt suure tõenäosusega on tiitlikaitsja Long ikkagi see, kes N-alagrupist edasi marsib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles