VIDEO ⟩ CNN tõi esile Eva-Lotta Kiibuse väga stiilse kostüümi ja lootustandva sõidu

Karl Mihkel Eller
Copy
Eva-Lotta Kiibus.
Eva-Lotta Kiibus. Foto: How Hwee Young/EPA/Scanpix

Pekingi olümpial naiste iluuisutamise üksiksõidus 21. koha saanud Eva-Lotta Kiibus sai kiita USA meediagigandilt CNN väga stiilse ja lootustandva sõidu eest.

CNNile jäi silma Kiibuse lühikavas kantud kleit. «Eesti uisutaja jahmatas 60ndatest inspireeritud litritega kleidis, mis oli ühtaegu nii kostüümne kui ka tõeliselt stiilne – meeldejääv ja moodne valik esinejalt, kes tänavu medalit ei võitnud,» kirjutas CNN Style’i kaastööline Scottie Andrew Kiibuse kohta.

«Iluuisutajad ja jäätantsijad teavad, et kohtunike lummamiseks kulub rohkem kui neljakordsed hüpped (kuigi see ei teeks midagi halba). Nad kannavad väljapaistvamat riietust, mida olümpiamängudel näete, kuigi julge pealehakkamine ei tähenda alati paremat tulemust,» seisis artiklis, kus toodi välja 11 erinevat kostüümi.

2020. aasta iluuisutamise Euroopa meistrivõistluste seitsmes naine ning mullusel MMil 14. koha saavutanud Kiibuse tänavust hooaega on seganud jalavigastus. Tema treener Anna Levandi avaldas Pekingis, et trauma on nüüd Kiibuse jaoks möödanik ja tulevik hoopis helgem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles