JÄRELVAADATAV Olümpia rannavolles näitas Brasiilia Egiptuse vastu võimu (1)

Copy

Naiste rannavõrkpalli üks kullapretentent, Brasiilia duo Ana Patricia - Duda avas oma olümpiaturniiri 2:0 võiduga Egiptuse paari Marwa - Elghobashy üle. Postimees ja Kanal 2 näitasid kohtumist otseülekandes.

Rannavõrkpalli naiste olümpiaturniiri alustab 24 naiskonda ning nende seas noolivad medalit ka Rivo Vesiku šveitslannadest hoolealused Tanja Hüberli - Nina Brunner. Medalimõtted pole sealjuures puhul laest võetud: tegemist on valitsevate Euroopa meistritega, kes tänavu võidutsenud ka MK-sarjas.

«Meie eesmärk siin on medal, kindlasti!» sõnas Vesik resoluutselt. «Miinimumeesmärgiks on veerandfinaal, aga seda me omavahel isegi ei aruta. Siht on medalil, kuid naistes on muidugi kaheksa kuni kümme paari, kes võivad medalile tulla.»

Kõige ohtlikumate konkurentidena tõi Vesik välja just Brasiilia esiduo Ana Patricia – Duda ning kaks USA tandemit: Nuss – Klothi ja Hughes – Chengi. «Mingite võistkondade puhul oli hooaja jooksul hästi näha, et nad hakkasid valmistuma olümpiaks. Nad polnud sel tasemel, mis tavaliselt mängivad, vaid rasked ja aeglasemad. Seega vaatame, kuidas siin läheb. Usun, et alagrupi viimane mäng näitab, kes kus tegelikult on ja kuidas liigub,» sõnas juhendaja.

Tagasi üles