JÄRELVAADATAV JA BLOGI ⟩ Epp Mäe alistus veerandfinaalis jaapanlannale, Ksenija Balta jäi kaugushüppes tulemuseta (6)

Sport
Copy

Pühapäevast Tokyo olümpiamängude teleprogrammi alustab kergejõustiku hommikune sessioon. Naiste kaugushüppe kvalifikatsioonis astus võistlustulle Ksenija Balta, kes jättis vigastuse tõttu võistluse pooleli. Ülekande teises pooles siirdutakse maadlusareenile, kus matile astuvad Epp Mäe ja Artur Vititin, mida on võimalik jälgida ka blogis. Otseülekanne algas kell 03.00.

Enne kergejõustikuvõistlust:

Hommikuses kergejõustikuprogrammis on kavas naiste vasaraheite kvalifikatsioon, naiste 3000m takistusjooksu eelringid, meeste 400m eeljooksud. Naiste kaugushüppe kvalifikatsioon toob loodetavasti selgust, mis vormis on Rio mängude kuuenda koha hüpanud Ksenija Balta. Lisaks selguvad medalivõitjad naiste kuulitõukes. Kergejõustiku kommentaatorid Tokyos on Margus Uba ja Timo Tarve, staadioni ääres analüüsivad võistlust Erki Nool ja Marko Kaljuveer.

Maadlus

-76kg naiste seas on olümpial võistlemas 16 maadlejat, neist 10-12 on tugevad ning medaliheitluses sees. Kindel medalipretendent on Euroopa meister Epp Mäe. Samal ajal alustavad kreeka-rooma maadluses -130kg mehed, nende seas 23-aastane Artur Vititin. Maadlusülekandeid kommenteerivad Taavi Libe ja Tõnis Naarits.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles